Suppen

Suppen

Stand-up paddleboarding, ook wel bekend onder de afkorting SUP, is een van de snelst groeiende boardsports ter wereld. Dat is niet voor niets. Suppen op de Kraaijenbergse plassen is namelijk een ideale combinatie van inspanning en onspanning op het water.

Het is eenvoudig te leren en zowel geschikt in een groepje als alleen. Ga er op uit voor een rustige tocht over de plassen of daag je zelf uit in snelheid en techniek. Door de prachtige natuur is het heerlijk Suppen op de Kraaijenbergse plassen.

Surf & Supschool de Kraaij biedt  vanuit beide locaties op de Kraaijenbergse plassen introductielessen Sup aan en verhuur van SUP’s.

Bekijk hieronder de mogelijkheden of boek direct.

Suppen Kraaijenbergse plassen

Suppen op de Kraaijenbergse plassen

Je kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten. Voor meer informatie of een passend voorstel voor een groep neem gerust contact op.

Sup verhuur

Heb je al wat meer ervaring met suppen of wil je het graag zelf een keer uitproberen, huur dan een SUP op een van onze twee locaties. Kom alleen of in een groepje en verken het water van de Kraaij.

Hoe werkt het?

Bij aankomst wordt het materiaal voor je klaargelegd en kun je meteen van start. Na afloop controleren we samen het materiaal en kun je nog even nagenieten aan de waterkant, op het strand of een drankje doen bij Evive.

Kosten
1 uur €15,-
2 uur €25,-
10-rittenkaart €125

Boek direct
Suppen Kraaijenbergse plassen

Introductieles Sup

Nog geen ervaring met de SUP? En wel de wens om het eens te proberen? In deze introductieles leggen we de basis uit die je nodig hebt om het water op te kunnen. Daarna is er ruim de tijd om zelf te oefenen.


Kosten
€30,- voor 90 minuten

boek direct