Groepsactiviteit Nijmegen

Vraag hier direct een offerte aan

Groepsactiviteit

Op zoek naar een origineel en volledig verzorgd groepsactiviteit in de buurt van Nijmegen? Een bedrijfsuitje, een activiteit voor een familiedag, vrijgezellenfeest of voor je vriendengroep in de buurt van Nijmegen? Je kunt bij ons terecht voor tal van (watersport-)activiteiten op de Kraaijenbergse plassen! In samenwerking met Strandpaviljoen Evive en zeilschool Bij Ceulemans organiseren we diverse volledig verzorgde groepsactiviteiten welke je kunt combineren met een borrel, BBQ, lunch of diner. 

Windsurf clinic Kraaijenbergse plassen

Windsurf clinic

Altijd al het ultieme gevoel van vrijheid en geluk willen ervaren door op een board over het water te knallen?  Tijdens een windsurf clinic kan het allemaal.

Suppen Kraaijenbergse plassen

Sup clinic

In groepsverband samen met een instructeur het water op! Wordt bekend met een sup board tijdens deze sup clinic waar actief bewegen en ontspanning afwisselen

Wingfoil clinic Kraaijenbergse plassen

Wingsurf clinic

Tijdens een wingsurf clinic leer je de beginselen van het wingsurfen. Wingsurfen is de nieuwe en snel groeiende sensatie binnen de watersport.

Beachgames Kraaijenbergse plassen

Beach games

De beach games zijn een uitstekend middel om op een sportieve en gezellige manier te genieten. Bij  de beach games is samenwerking essentieel. 

Bubbel voetbal Kraaijenbergse plassen

Bubbel voetbal

Bij bubbel voetbal gaat u de strijd aan met de tegenstanders! Uiteraard gehuld in een grote plastic bubbelbal die de klap opvangt!

Archery tag Kraaijenbergse plassen

Archery tag

Je gaat gewapend met pijl en boog het strijdveld in om samen met je team zoveel mogelijk punten binnen te halen en boven al het spel te overleven!

Vlotbouwen Kraaijenbergse plassen

Vlotbouwen

Altijd weer dat spannende moment als het vlot het water ingaat: blijft ie drijven of belanden we met z’n allen direct in het water?

Kanovaren Kraaijenbergse plassen

Kanovaren

Sportief bezig zijn en lekker met de kano een paar uur varen op de Kraaijenbergse Plassen? Uitermate geschikt dus voor jong en oud.