Groepsuitjes

Groepsactiviteit op de Kraaijenbergse plassen

Windsurf clinic

Altijd al het ultieme gevoel van vrijheid en geluk willen ervaren door op een board over het water te knallen? Boek dan nu deze groepsactiveit op de Kraaijenbergse plassen

Door jarenlange ervaring in het geven van windsurflessen aan zowel beginners als gevorderden begeleiden wij iedereen op maat en zorgen voor een fantastische ervaring.

Een surf clinic kan natuurlijk ook gecombineerd worden met  een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

Vraag een offerte aan
Windsurf clinic Kraaijenbergse plassen
Zomerkamp kraaijenbergse plassen

Sup clinic

In groepsverband en samen met een instructeur het water op! Wordt bekend met een sup board tijdens deze sup clinic waar actief bewegen en ontspanning elkaar afwisselen

Onze sup instructeur leert je de basisvaardigheden van het suppen. En als je al ervaring hebt: verbeter je techniek!

Een Sup clinic kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

Vraag een offerte aan

Wingsurf clinic

Tijdens een wingsurf clinic leer je de beginselen van het wingsurfen. Wingsurfen is de nieuwe en snel groeiende sensatie binnen de watersport. Wingsurfen brengt de beste elementen uit windsurfen en kitesurfen samen en is een nieuwe vorm van surfen.

Een Wingsurf clinic kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

Vraag een offerte aan
Wingfoil clinic Kraaijenbergse plassen
Beachgames Kraaijenbergse plassen

Beach games

Beach games zijn een uitstekend middel om op een sportieve en gezellige manier te genieten. Bij veel onderdelen van de beach games is samenwerking essentieel. Wij kunnen de spellen aanpassen aan de samenstelling van de groep. Deze activiteit is perfect om op een sportieve en gezellige manier te ontspannen.

Beachgames kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

vraag een offerte aan

Bubbel voetbal

Bij bubbel voetbal gaat u de strijd aan met de tegenstanders! Uiteraard gehuld in een grote plastic bubbelbal die de klap opvangt!

Naast het voetbal is het ook erg leuk om Bumperrugby, last man standing, de koprolestafette en nog veel meer leuke spellen te doen in de bubbel ballen. De ideale groepsactiveit aan de Kraaijenbergse plassen

Bubbelvoetbal kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

Vraag een offerte aan
Bubbel voetbal Kraaijenbergse plassen
Archery tag Kraaijenbergse plassen

Archery tag

Je gaat gewapend met pijl en boog het strijdveld in om samen met je team zoveel mogelijk punten binnen te halen en boven al het spel te overleven! Hoe pak je het aan, wat zijn de beste kansen om het spel te overleven? Een hele spannend ervaring!

Archery tag kan zowel gespeeld worden op familiefeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes maar ook zeker voor kinderfeestjes!

Archery tag kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

Vraag een offerte aan

Vlotbouwen

ltijd weer dat spannende moment als het vlot het water ingaat: blijft ie drijven of belanden we met z’n allen direct in het water? Samen een vlot bouwen blijft iets bijzonders; zeker als je er een wedstrijd van maakt. Dan komt het aan op teamwork, snelheid en behendigheid.

Vlotbouwen kan met groepen van 20 tot en met 30 personen. Vlotvaren is inclusief een (verplicht) zwemvest.

Vlotbouwen kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

Vraag een offerte aan
Vlotbouwen Kraaijenbergse plassen
Kanovaren Kraaijenbergse plassen

Kanovaren

Sportief bezig zijn en lekker met de kano een paar uur varen op de Kraaijenbergse Plassen?

De Kraaijenbergse Plassen bestaan uit verschillende meren, verbonden met de Maas met flora & fauna welke u steeds weer zal verrassen. Uitermate geschikt dus voor jong en oud.
Kanovaren is inclusief een (verplicht) zwemvest.

Kanovaren kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een van onze andere activiteiten of een Lunch, BBQ of borrel om je uitje helemaal aan te kleden.

Vraag een offerte aan