Over ons

Wie zijn wij

Surf & Sup school de Kraaij is een mobiele surfschool waar passie voor watersport en lesgeven centraal staat. Vanuit onze grote trailer en onze bus, geven we lessen en verhuren we materialen op de Kraaijenbergse plassen.

Surf & Sup de Kraaij - Joost

Joost 

Eigenaar

Ik ben verslaafd aan windfoilen, windsurfen, wingen en suppen en sta het liefst elke dag op het water.
Na op de mooiste plekken ter wereld les te hebben mogen geven heb ik besloten toch weer terug te keren naar Nijmegen. Toen bleek dat de Kraaijenbergse plassen zijn uitgegroeid tot een volwaardige surfspot heb ik niet lang geaarzeld en mijn eigen mobiele surfschool opgericht om mijn enthousiasme voor watersport met jullie te delen.

Voorstel foto Pim

Pim

Windsurf, Wingfoil en Sup Instructeur

Pien 

Eigenaar

Veruit de meeste windsurf uren heb ik mogen maken op het prachtige Bonaire. Hier heb ik in 2 seizoenen mijn windsurf vaardigheden naar een hoger niveau gebracht en het plezier van deze mooie sport ontdekt. Helaas surf ik op dit moment meer op internet dan op mijn board of sup op het water, maar dit gaat zeker veranderen in de toekomst!

Marijn 

Windsurf Instructeur

ik doe nu zo’n 5 jaar aan windsurfen, waarvan zeker 2 jaar heel fanatiek. Het is een supergave sport, onder andere door het gevoel van vrijheid dat je ervaart als je lekker over het water knalt. Om deze sport anderen te leren en meer mensen enthousiast te maken is geweldig. Ik hoop een goede toevoeging te zijn aan het team door te zorgen voor leuke en leerzame lessen.

Voorstel foto Luca

Luca

Windsurf instructeur  / Organisatie evenementen

Al 15 jaar fanatiek windsurfer aan de Kraaijenbergse plassen. Sinds 3 jaar geef ik ook  surf lessen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer vrijheid heb en in de winter op reis kan gaan. Ik ben groot fan geworden van reizen, zo zit ik nu ook in Australië. Thuis in Nijmegen ben ik druk bezig met het ombouwen van een busje die ik afgelopen jaar gekocht heb, het plan is om hier een surfreis bus van te maken om zo europa verder te gaan ontdekken