Suppen Nijmegen

Suppen

Stand-up paddleboarding, ook wel bekend onder de afkorting SUP, is een van de snelst groeiende boardsports ter wereld. Dat is niet voor niets. Suppen is namelijk een ideale combinatie van inspanning en onspanning op het water en ook In de omgeving van Nijmegen kun je heerlijk Suppen.

Door de rijke natuur zijn de Kraaijenbergse Plassen één van de beste en mooiste Sup plekken van Nederland. Bij Surf en Sup school de Kraaij kun je op verschillende plekken een Sup huren of een introductieles volgen. 

Suppen Kraaijenbergse plassen

Suppen op de Kraaijenbergse plassen?

Suppen

Surf en Sup school de Kraaij is de plek om te leren Suppen in de de omgeving van Nijmegen. Wij bieden sup lessen aan en verhuren Sups op de Kraaijenbergse plassen in het Land van Cuijk, 15 minuten rijden van Nijmegen

Suppen Kraaijenbergse plassen

Introductie les Sup

Nog geen ervaring met de SUP? En wel de wens om het eens te proberen? In deze introductieles leggen we de basis uit die je nodig hebt om het water op te kunnen. Daarna is er ruim de tijd om zelf te oefenen.

Suppen Kraaijenbergse plassen

Sup verhuur

Heb je al wat meer ervaring met suppen of wil je het graag zelf een keer uitproberen, huur dan een SUP op een van onze twee locaties. Kom alleen of in een groepje en verken het water van de Kraaij.

Over Suppen

Suppen is eenvoudig te leren en zowel geschikt in een groepje als alleen. Ga er op uit voor een rustige tocht over de plassen of daag je zelf uit in snelheid en techniek. Door de prachtige natuur is het heerlijk Suppen op de Kraaijenbergse plassen.

Ons team

Surf & Sup school de Kraaij is een mobiele surf- en supschool waar passie voor watersport en lesgeven centraal staat. Vanuit onze grote trailer, geven we lessen en verhuren we materialen op de Kraaijenbergse plassen.

Surf & Sup de Kraaij - Joost

Joost Aarts

Eigenaar

Suppen pien

Pien Bons

Eigenaar