Leren wingfoilen

Leren Wingfoilen ?

Wingfoil lessen

Surf en Sup school de Kraaij is de plek om te leren Wingfoilen in de de omgeving van Nijmegen.  Wij bieden Wingfoil lessen en clinics aan op de Kraaijenbergse plassen in het Land van Cuijk, 15 minuten rijden van Nijmegen

Wingfoil les Kraaijenbergse plassen

Introductie les Wingfoilen

In een kleine groep (maximaal 4 personen) maak je kennis met het wingsurfen. Je maakt gebruikt van een wing en een SUP. Je leert omgaan met de wing en stukjes op en neer surfen.

Wingfoil les 2 Kraaijenbergse plassen

Wingfoil cursus

In 5 lessen van 1,5 uur leer je de basics van het wingfoilen en ga je vliegen boven het water. Tijdens deze lessen gaan we zoveel snelheid leren genereren dat de foil voldoende kracht levert om je board uit het water te laten komen.

Wingfoilen Nijmegen - Joost

Wingfoil verhuur

We werken met de allernieuwste materialen van Slingshot. We verhuren zowel beginners materiaal, als materiaal voor de gevorderde wingfoiler.

Ervaring van onze cursisten

Don’t take our word for it – here’s what our clients say:

Joost heb ik leren kennen op de Kraaijenbergse plassen. Kreeg daar al wat tips. Kwam er achter dat hij ook les had gegeven in het buitenland. Aangezien mijn vorderingen een beetje staagden heb ik m gevraagd voor les. De lesdag veel waardevolle tips gekregen tewijl hij om mij heen surfde en mij observeerde. Les was goed opgebouwd eerst op land tips, daarna op het water en nabespreken op land. Nu met de tips aan de slag en over een aantal weken weer les. Nu al zin in

Otto van Steenis

Super les gehad van Joost. Veel goede technieken geleerd, theorie en gelijk in de praktijk toegepast. Aanrader.

Eric Schreuders

Over ons

Surf & Sup school de Kraaij is een mobiele surfschool waar passie voor watersport en lesgeven centraal staat. Vanuit onze grote trailer, geven we lessen en verhuren we materialen op de Kraaijenbergse plassen.

Joost Aarts

Eigenaar

Pien Bons

Eigneaar