Groepsactiviteit land van Cuijk

Groepsactiviteit land van Cuijk

Op zoek naar een origineel en volledig verzorgd bedrijfsuitje of een groepsactiviteit in het land van Cuijk? Voor een familiedag, vrijgezellenfeest of voor je vriendengroep ? Surf & Sup school de Kraaij organiseert in samenwerking met Strandpaviljoen Evive diverse groepsactiviteiten.

Een groepsactiviteit bij ons staat voor lekker actief en sportief bezig zijn om daarna in het heerlijke strandpaviljoen van Evive na te genieten met een hapje of een drankje.

Strandpaviljoen Evive aan de Kraaijenbergse plassen is hiervoor de ideale plek. Combineer bijvoorbeeld een windsurf of Stand Up Paddle activiteit met een lekkere lunch, gezellige borrel of uitgebreide BBQ.

Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor een groepsactiviteit in de omgeving van Nijmegen. 

Suppen

Het stand up paddle, oftewel Suppen, is een groepsuitje waar je met elkaar op een ontspannen manier op het water kan genieten van de omgeving en de gezellige sfeer.

Leer de basis van het Suppen samen met een instructeur en geniet daarna nog van een heerlijke inspanning op het water.

Duur ongeveer 1,5 uur
Materiaal (inclusief wetsuit) inbegrepen.
Minimaal 6 personen
30 euro p.p.

Neem contact met ons op
Suppen Kraaijenbergse plassen
Windsurfen Kraaijenbergse plassen

Windsurfen 

Binnen een paar uur lukt het (bijna) iedereen om te windsurfen. Leer de basis van het windsurfen samen met een instructeur en oefen daarna nog lekker zelf even door.

Duur ongeveer 1,5 uur
Materiaal (inclusief wetsuit) inbegrepen.
Minimaal 5 personen
55 euro p.p.

Neem contact met ons op

 Eten en drinken 

We bieden volledig verzorgde uitjes aan zodat je na je sportieve acitiveit op het terras van Evive kunt nagenieten van een lunch, borrel, of BBQ.

Voor groepen proberen we altijd een passende offerte te maken afhankelijk van de groepsgrootte en wensen.

Heeft u een allergie of een speciale dieetwens? Laat het ons weten, dan houden wij er graag rekening mee.

Neem contact met ons op